Distribútory a separátory pre zbernicu RS-485

26-03-2024

Vitajte pri prezeraní našej ponuky zosilňovačov signálu pre zbernicu RS-485. Vďaka použitiu separátora je možné zvýšiť pôvodný počet koncových zariadení v inštalácii založenej na 2-vodičových systémoch zbernice RS-485. Separátory zbernice RS-485 sú tiež zariadenia, ktoré eliminujú rušenie prenosu v priemyselných inštaláciách, ktoré vznikajú v dôsledku rozdielu potenciálov. V súčasnosti sú najväčším záujmom nasledujúce produkty:

EW-485/1/2/So - vyznačuje sa plnou priepustnosťou dátových paketov v oboch smeroch (half duplex), v rozsahu prenosovej rýchlosti až do 500 kbaud. Po ukončení vysielania veľmi rýchlo uvoľňuje prenosovú linku, čo je dôležité pre efektívne konfigurácie. Používa sa v systémoch alarmov, CCTV, kontrole prístupu, priemyselnej automatizácii (môže byť použitý v sieťach Modbus RTU).

EW-485/4/2/So - je dvojsmerný zosilňovač a distribútor signálov telemetrie, ktorý využíva rýchlosť prenosu až do 500 kbaud na zbernici RS-485. Umožňuje rozšírenie siete až na 512 zariadení pomocou nízkoimpedančných ovládačov pripojených zariadení. Distribútor sa výborne osvedčuje v systémoch CCTV, prístupového kontrolu a priemyselnej automatizácii pre dosiahnutie topológie hviezdy, kde porucha (skrat) jednej vetvy neblokuje prenos na ostatných vetvách. Každý výstup má prepínaný terminačný odpor 120 Ohm.

Pozývame vás na oboznámenie sa s ďalšou ponukou:

https://ewimar.eu/category/sk/separatory-zabezpieczenia-dystrybutory-rs485